Trenutni položaj: Proizvajalec vkrcne osi>Centrul de știri>JiuyuanProducerea podurilor de îmbarcareProtecția pentru care organizațiile

JiuyuanProducerea podurilor de îmbarcareProtecția pentru care organizațiile

Avtor članka:Jiuyuan čas izdaje:2024/04/03 11:43:23 Branje:26

Podul hidraulic de urcare este un echipament auxiliar specializat pentru încărcarea și descărcarea rapidă a mărfurilor. Funcția sa de reglare a înălțimii permite construirea unui pod între camion și platforma de marfă din depozit. Stivuitoarele și alte vehicule de transport pot intra direct în camion prin intermediul acestuia pentru încărcarea și descărcarea loturilor. Operarea unei singure persoane poate realiza încărcarea și descărcarea rapidă a mărfurilor. Reduceți o cantitate mare de muncă, îmbunătățiți eficiența muncii și obțineți beneficii economice mai mari pentru întreprinderi.

1Pentru a se asigura că podul hidraulic de bord este în stare bună, inclusiv dacă butoanele sunt eficiente; Dacă cablul de alimentare și priza sunt intacte; dacă conducta de petrol este intactă; Stabilitatea draperiului de gardă; Etanșeitatea șuruburilor la fiecare punct de joncțiune; Calitatea aspectului este intactă. Dar atunci când alimentarea este pornită și lumina indicatorului este aprinsă, apăsați butonul sus, motorul se rotește, dar masa de ridicare nu se ridică. Acest lucru se poate datora conectării inverse a sursei de alimentare trifazate și a motorului invers. Numai sursa de alimentare trebuie corectată,Proizvajalec vkrcne osi astfel încât nu este o problemă majoră.

fJiuyuanProducător de marcă.Producătorii mari respectă cu strictețe reglementările naționale relevante de certificare a calității pentru producție,JiexiuPuntea de îmbarcare logisticăCererea pentru produsele noastre este în creștere zi de zi cu o bună calitate a produsului și servicii post-vânzare și calificări complete. Calitatea produselor de producție este garantată, iar calitatea este bună. De obicei durează aproximativ ani fără probleme. Dacă calitatea nu este foarte bună, micii producători pot avea probleme în termen de - ani.

Este strict interzisă aplicarea încărcăturilor excesive de grămezi în jurul gropii fundației.

EReynosaDacă există zgomot anormal în timpul funcționării podului hidraulic de bord, acesta trebuie oprit imediat pentru inspecție pentru a evita deteriorarea gravă a platformei de ridicare; Înainte de utilizare, este necesar să verificați dacă echipamentul electric este normal; Toate găurile de ulei pentru pini trebuie lubrifiate înainte de fiecare utilizare. Înainte de utilizare, este necesar să se efectueze ridicarea fără sarcină și să se verifice dacă sistemul hidraulic este normal; Sarcina bancului de lucru nu trebuie să depășească valoarea nominală și nu trebuie să fie supusă unei agitații manuale intense; Uleiul hidraulic din rezervorul de ulei trebuie înlocuit la fiecare de ore de funcționare.

MgÎn ceea ce privește instalarea, podurile mobile de îmbarcare au cerințe specifice diferite pentru diferite componente. Prin urmare, pentru învățarea și înțelegerea instalării podurilor mobile de îmbarcare, diferitele componente sau părți ar trebui tratate diferit și nu toate ar trebui amestecate împreună,Proizvajalec vkrcne osi ceea ce nu favorizează stăpânirea cunoștințelor,De asemenea, va afecta efectul de învăţare.

Eficiența scăzută a podurilor hidraulice de îmbarcare depinde în principal de două aspecte: în primul rând, personalul angajat în lucrările hidraulice de punte de îmbarcare au calitate scăzută și abilități operaționale scăzute. Datorită eșecului de a forma o muncă hidraulică de punte de îmbarcare la scară largă, întreprinderile nu acordă suficientă importanță acestei lucrări, costul forței de muncă investite este scăzut și nu există pregătire specializată. Pe de altă parte, dispersarea lucrărilor hidraulice de punte face dificilă utilizarea echipamentelor mecanizate. În majoritatea întreprinderilor acest tip de lucru se face în principal manual, rezultând în lucrări neuniforme.


JiuyuanProducerea



De exemplu, putem compara starea de uzură a uleiului hidraulic de calitate scăzută pe pompele cu rotor după de ore folosind ulei hidraulic cu agenți anti-uzură. Uzura uleiului hidraulic de calitate scăzută pe pompele cu rotor este mult mai mare decât cea a uleiului pur.

kAtunci când uleiul hidraulic este insuficient, pompa hidraulică va experimenta aspirație,Proizvajalec vkrcne osi determinând aerul să intre în uleiul hidraulic și producând zgomot ridicat.

BPentru a se asigura că podul hidraulic de bord este în stare bună, inclusiv dacă butoanele sunt eficiente; Dacă cablul de alimentare și priza sunt intacte; dacă conducta de petrol este intactă; Stabilitatea draperiului de gardă; Etanșeitatea șuruburilor la fiecare punct de joncțiune; Calitatea aspectului este intactă. Dar atunci când alimentarea este pornită și lumina indicatorului este aprinsă,JiexiuPuntea de îmbarcare logisticăCererea pentru produsele noastre este în creștere zi de zi apăsați butonul sus, iar motorul se rotește, dar masa de ridicare nu se ridică. Acest lucru se poate datora conectării inverse a sursei de alimentare trifazate și a motorului invers. Pur și simplu corectați sursa de alimentare,Deci nu e o mare problemă.

FdemandInstalați șanțuri de drenaj pe sol lângă groapa podului simplu de îmbarcare și luați măsuri corespunzătoare de drenaj pentru partea superioară, suprafață și picior a pantei, în special pentru podul simplu de îmbarcare.

wAExistă trei standarde pentru mutarea uleiului hidraulic de înaltă calitate pe osie: . ulei hidraulic, care are mai puțină formare de nămol și poate fi utilizat pentru o lungă perioadă de timp la temperaturi ridicate.

Datorită faptului că podul de îmbarcare poate fi utilizat în multe situații de încărcare și descărcare parametrii podului de îmbarcare variază, de asemenea,Vkrcni most, fiksni vkrcni most, mobilni vkrcni most, fiksni vkrcni most, mobilni vkrcni most - proizvajalec vkrcnega mostu în diferite locuri. De exemplu, modul de mișcare, scopul specific, mediul de lucru, dimensiunea bancului de lucru, sarcina, înălțimea coloanei etc. al podului de îmbarcare ar trebui definite clar unul câte unul.


JiuyuanProducerea



În conformitate cu manualul de utilizare, lubrifiați podul mobil de îmbarcare.Dacă podul mobil de îmbarcare funcționează sub lubrifiere slabă,Există un pericol grav, este necesar să se asigure că fiecare conexiune glisantă și punct este bine lubrifiată. Este interzisă lubrifierea componentelor în mișcare. După lubrifiere înainte de fiecare operațiune, excesul de lubrifiant ar trebui să fie evacuat pentru a evita contaminarea cu resturi și praf. Frecvența lubrifierii ar trebui să fie crescută în condiții de muncă grele și condiții de mediu dificile.

new productxMotivul pentru care produsele petroliere au o diferență atât de semnificativă este că aditivii chimici utilizați în produsele petroliere sunt diferiți, procesul de fabricație este diferit, iar impactul asupra pieselor excavatoare este, de asemenea, semnificativ.

IAlegeți uleiul hidraulic, care este utilizat pentru presiune, lubrifiere, răcire și etanșare în sistemul hidraulic. Selectarea necorespunzătoare a uleiului hidraulic este principala cauză a defecțiunii și durabilității sistemului hidraulic,Uleiul hidraulic trebuie selectat în conformitate cu reglementările, iar diferitele uleiuri hidraulice nu pot fi amestecate pentru a preveni reacțiile chimice și schimbările performanței uleiului hidraulic.

Podul de bord de tone este un utilaj și echipament auxiliar specializat care poate menține în mod rezonabil manipularea rapidă a mărfurilor, iar raportul de aspect al tuturor mașinilor și echipamentelor poate fi ajustat. Atunci când se aplică, este posibil să se construiască o punte între camion și platforma de servicii de marfă de depozit într-un mod rezonabil.

mJiuyuanOperațiunile invalide se referă la operațiuni care depășesc capacitatea necesară de încărcare, descărcare și manipulare în timpul operațiunilor hidraulice de încărcare și descărcare. Datorită analizei triviale și dificile de sistem a podului hidraulic de bord, lucrările sunt extrem de arbitrare, rezultând o pierdere de timp și de muncă. Ca urmare, viteza logistică încetinește, rezultând mai multe pierderi de mărfuri. Conform statisticilor, probabilitatea deteriorării încărcăturii în lucrările hidraulice de bord pod este mai mare decât cea în lucrările de transport și depozitare.Munca excesivă hidraulică de bord pod crește foarte mult probabilitatea deteriorării încărcăturii.

lUPodul fix de îmbarcare ca instrument principal al depozitului, joacă un rol foarte important în întregul proces de încărcare și descărcare. Datorită mecanizării materialelor și sculelor, accelerării ciclului de operare a mărfurilor și creșterii continue a timpului de încărcare și descărcare a mărfurilor, podul fix de îmbarcare servește ca un pod de trecere între stivuitoare și vagoane, de asemenea. Mai jos, vom analiza cum să alegem un pod fix de îmbarcare și cum să rezolvăm dificultățile de întreținere?

Blocuri de frână echipate.


Obvestilo o avtorskih pravicah:Proizvajalec vkrcne osiZagotovljenoJiuyuanProducerea podurilor de îmbarcareProtecția pentru care organizațiilePrihaja iz interneta in se uporablja samo za prikaz in ne zagotavlja točnosti, veljavnosti, pravočasnosti ali popolnosti takih informacij. Avtorske pravice za nekatere slike in besedilo še vedno pripadajo prvotnemu avtorju. Če kršite svoje pravice, se obrnite na nas in v najkrajšem možnem času ga bomo izbrisali. Ponujamo samo brezplačne storitve, povezaneJiuyuanProducerea podurilor de îmbarcareProtecția pentru care organizațiilePrav tako ne prikazuje stališč ali mnenj tega spletnega mesta in nima referenčne vrednosti. Hvala.

    •   +86
    •   +1
    •   +355
    •   +213
    •   +93
    •   +54
    •   +971
    •   +297
    •   +968
    •   +994
    •   +247
    •   +20
    •   +251
    •   +353
    •   +372
    •   +376
    •   +244
    •   +1
    •   +1
    •   +43
    •   +61
    •   +853
    •   +1
    •   +675
    •   +1
    •   +92
    •   +595
    •   +970
    •   +973
    •   +507
    •   +55
    •   +375
    •   +1
    •   +359
    •   +1
    •   +389
    •   +229
    •   +32
    •   +354
    •   +1
    •   +48
    •   +387
    •   +591
    •   +501
    •   +267
    •   +975
    •   +226
    •   +257
    •   +850
    •   +240
    •   +45
    •   +49
    •   +670
    •   +228
    •   +1
    •   +1
    •   +7
    •   +593
    •   +291
    •   +33
    •   +298
    •   +689
    •   +594
    •   +590
    •   +39
    •   +63
    •   +679
    •   +358
    •   +238
    •   +500
    •   +220
    •   +242
    •   +243
    •   +57
    •   +506
    •   +1
    •   +299
    •   +995
    •   +53
    •   +590
    •   +1
    •   +592
    •   +7
    •   +509
    •   +82
    •   +31
    •   +599
    •   +1
    •   +382
    •   +504
    •   +686
    •   +253
    •   +996
    •   +224
    •   +245
    •   +1
    •   +233
    •   +241
    •   +855
    •   +420
    •   +263
    •   +237
    •   +974
    •   +1
    •   +269
    •   +383
    •   +225
    •   +965
    •   +385
    •   +254
    •   +682
    •   +599
    •   +371
    •   +266
    •   +856
    •   +961
    •   +370
    •   +231
    •   +218
    •   +423
    •   +262
    •   +352
    •   +250
    •   +40
    •   +261
    •   +960
    •   +356
    •   +265
    •   +60
    •   +223
    •   +692
    •   +596
    •   +230
    •   +222
    •   +1
    •   +1
    •   +976
    •   +1
    •   +880
    •   +51
    •   +691
    •   +95
    •   +373
    •   +212
    •   +377
    •   +258
    •   +52
    •   +264
    •   +27
    •   +211
    •   +674
    •   +505
    •   +977
    •   +227
    •   +234
    •   +683
    •   +47
    •   +672
    •   +680
    •   +351
    •   +81
    •   +46
    •   +41
    •   +503
    •   +685
    •   +381
    •   +232
    •   +221
    •   +357
    •   +248
    •   +966
    •   +590
    •   +239
    •   +290
    •   +1
    •   +1
    •   +378
    •   +508
    •   +1
    •   +94
    •   +421
    •   +386
    •   +268
    •   +249
    •   +597
    •   +677
    •   +252
    •   +992
    •   +886
    •   +66
    •   +255
    •   +676
    •   +1
    •   +1
    •   +216
    •   +688
    •   +90
    •   +993
    •   +690
    •   +681
    •   +678
    •   +502
    •   +58
    •   +673
    •   +256
    •   +380
    •   +598
    •   +998
    •   +34
    •   +30
    •   +852
    •   +65
    •   +687
    •   +64
    •   +36
    •   +963
    •   +1
    •   +374
    •   +967
    •   +964
    •   +98
    •   +972
    •   +39
    •   +91
    •   +62
    •   +44
    •   +1
    •   +246
    •   +962
    •   +84
    •   +260
    •   +235
    •   +350
    •   +56
    •   +236